Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Bewindvoering Drenthe

  Heb je moeite met het beheren van je financiële zaken? Maak gebruik van onze dienst bewindvoering in Drenthe. Een van onze bewindvoerders kan je helpen om deze zaken weer op de rit te krijgen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Bewindvoering

  Bewind kan door een rechter opgelegd worden wanneer schulden te groot zijn dat het voor jou niet meer mogelijk is om het zelf te regelen. Er wordt dan een bewindvoerder aangesteld. Deze persoon regelt je financiële zaken om je zo snel mogelijk van de schulden af te helpen.  de bewindvoerder maakt en houdt een overzicht met de inkomsten en uitgaven. Op basis daarvan wordt een budget voor je bepaald. Grote aankopen moeten goedgekeurd worden door de bewindvoerder. Een bewindvoerder treft ook regelingen voor het afbetalen.

  Professioneel of particulier

  Als er bewind is opgelegd, is er een keuze tussen een professionele of particuliere bewindvoerder. Een particuliere bewindvoerder moet door de rechter goedgekeurd worden maar het kan een bekende van je zijn. Ook mogen het twee personen zijn zodat ze de taken kunnen delen. Een professionele bewindvoerder heeft ervaring met bewind en zorgt voor meer privacy van je geldzaken. Welke keus voor jou het beste is, is aan jezelf.

  Team van specialisten

  Houkes heeft meerdere specialisten in bewindvoering. Om ervoor te zorgen dat jij goed geholpen wordt, gaan we altijd kijken welke specialist de meeste ervaring heeft met een vergelijkbare situatie. Om dit te bepalen zullen we altijd eerst een persoonlijk gesprek met je aangaan. Samen met jou stellen we een plan op en brengen we je financiële zaken in kaart. Daarnaast houden we je elke maand op de hoogte van de stand van zaken.

  Neem contact op

  Wil jij of ken jij iemand die gebruik wil maken van bewindvoering in Drenthe? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je liever eerst meer informatie wil ontvangen, kun je contact met ons opnemen.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba