Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Bewindvoering Emmen?

  Heb je moeite met het beheren van je financiële zaken? Maak dan gebruik van onze dienst bewindvoering in Emmen. Een van onze gespecialiseerde bewindvoerders helpt jou dan om deze zaken op de rit te krijgen. Lees verder als je wil weten wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Bewindvoering

  Wanneer je te grote schulden hebt kan een rechter bewind opleggen omdat het dan niet meer mogelijk is om zelf te regelen. Wanneer dit gebeurt wordt er een bewindvoerder aangesteld. De bewindvoerder regelt vanaf dan je financiële zaken om je te helpen zo snel mogelijk van de schuld af te komen. Er wordt een overzicht gemaakt met inkomsten en uitgaven. Op basis van de uitkomst uit dit overzicht wordt er een budget voor je bepaald. Ook wanneer je grote aankopen wilt gaan doen moeten deze worden goedgekeurd door de bewindvoerder. Ook treft deze persoon regelingen voor het afbetalen.

  Team van specialisten

  Bij Houkes beschikken we over een team van meerdere specialisten in bewindvoering. Doordat wij goed kijken naar de situatie zorgen wij er voor dat er een bewindvoerder wordt aangesteld die de meeste ervaring heeft met vergelijkbare situaties. Om deze situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen zullen wij altijd eerst een persoonlijk gesprek met je aangaan. In dit gesprek komen wij achter de situatie en stellen we een plan op. Ook brengen wij je financiële situatie in kaart.

   

  Wanneer je een bewindvoerder aangewezen hebt gekregen houden we je elke maand op de hoogte van de stand van zaken.

  Neem contact op

  Wil jij gebruik maken van bewindvoering in Emmen? Of ken jij iemand die hier gebruik van wil maken? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met één van onze specialisten. Ook wanneer je eerst alleen meer informatie wilt ontvangen, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba