Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Zakelijk diensten

  Om goed te begrijpen wat budgetbeheer, bewindvoering, mentorschap en curatele betekent geven wij bij bedrijven, die hiermee in aanraking komen, graag een workshop. Tijdens deze workshop zullen wij ons voorstellen, vertellen wat wij kunnen betekenen voor cliënten en wat u als betrokkene van ons kunt verwachten. Daarnaast behandelen wij alle vragen welke er zijn rondom onze dienstverlening.

  Workshop

  Door middel van een interactieve workshop nemen wij u mee in de wettelijke beschermingsmaatregelen welke er in Nederland zijn. Wij leggen uit wat de verschillen zijn, voor welk doel elke maatregel is bedacht en wat je kunt verwachten wanneer je te maken krijgt met een maatregel als professional.

  Daarnaast nemen wij u mee in het werk als bewindvoerder, mentor en curator om een beeld te geven wat wij allemaal doen voor cliënten.

  Natuurlijk is de workshop volledig aan te passen aan de vraag van uw organisatie. Hiervoor kunnen we samen kijken naar een workshop op maat.

  Meer informatie of een workshop inplannen

  Wilt u meer weten over de workshop of wilt u graag voor uw organisatie een workshop inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Een medewerker helpt u dan graag verder.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba