Budgetbeheer

Soms lukt het u zelf niet meer er financieel uit te komen maar is beschermingsbewind een te zware maatregel om hulp te bieden. Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer biedt daarom budgetbeheer op maat aan. U bepaalt van welke diensten u gebruik wilt maken.

Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer kan u ook zonder de tussenkomst van een rechter helpen met lichte financiële problemen. Dit doen wij met budgetbeheer. Het concept van Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer is uniek. U bepaalt zelf waarvan u gebruik wilt maken en waarvan niet. Hierdoor bepaalt u zelf wat u zelf kan doen en wat wij voor u uit handen nemen.

Hoe werkt het

Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer heeft een uniek concept bedacht om budgetbeheer passend te maken aan uw hulpvraag. U kunt zich aanmelden voor budgetbeheer via ons digitaal aanmeldformulier op onze website, per e-mail, telefonisch of u kunt langskomen op ons kantoor. Met uw aanmelding plannen we samen een intakegesprek.

Bij het intakegesprek wordt samen gesproken over wat wij voor u kunnen doen, wat u zelf wilt doen en wat wij voor u uit handen nemen. Als u dit dan ziet zitten gaan wij beginnen.

Wij zullen voor u een beheerrekening aanvragen waarop wij uw inkomen laten storten. In het basispakket betalen wij de vaste lasten welke vooraf zijn afgesproken. Het restant wat overblijf na het betalen van de vaste lasten wordt doorgestort aan u.

Welke standaard pakketten hebben wij

Wilt u meer hulp? Samen gaan we dan graag kijken wat wij voor u kunnen beteken wat dit kost.

Basispakket

30per maand

Budgetbeheer

  • Openen beheerrekening
  • Inkomen naar beheerrekening
  • Betalen vaste lasten zoals afgesproken
  • Digitaal uw afschriften inzien via MijnHoukes
  • Partner? dan kost het basis pakket €37,50