Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Wij zijn Houkes

  Bij Houkes staan we samen sterker

  Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer is inmiddels al meer dan 15 jaar een vertrouwde plek voor financiële hulp. In eerste instantie zijn financiële zaken de taak van een bewindvoerder. Echter kun je financiële problemen niet loskoppelen van andere problemen op het psychische en/of sociale vlak. Door goede samenwerking met cliënt, hulpverlening en andere betrokken partijen kunnen we samen de financiële problemen aanpakken.

  Al jaren ervaren in het belangenbehartigend van onze cliënten
  Kennis van de maatschappelijke kaart

  Door kennis van de maatschappelijke kaart kunnen we ook voor andere onderliggende problemen doorverwijzen naar de juiste hulpverleningsinstanties.

  Specialisme waar nodig

  Het regelen van financiën en zorg vereist veel kennis. Bij Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer werken specialisten met kennis in Rekening & Verantwoording, Schuldregelingen, PGB Beheer, Belastingen en Toeslagen en Juridische zaken. Zij ondersteunen dagelijks alle budgetbeheerders, bewindvoerders, mentoren en curatoren

  Altijd een vast contactpersoon

  Een vast contactpersoon is belangrijk. Van deze contactpersoon krijg je ook altijd een rechtstreeks telefoonnummer en een e-mailadres. Hierdoor kom je direct bij de juiste persoon wanneer je contact zoekt.

  Kosteloos pré-bewind voor lage inkomens

  Wanneer wij beginnen met budgetbeheer voor het beschermingsbewind ontstaan hierdoor kosten. Wanneer iemand beneden de bijzondere bijstand norm in zijn gemeente zit brengen wij deze kosten niet in rekening.

  Vanuit Emmen bedienen we cliënten door heel Nederland

  Vanuit ons kantoor werken wij voor u, uw familielid en uw cliënt. Dit doen we welke dag met volledige inzet en toewijding. Wij leiden u graag rond in ons kantoor. Vanuit ons kantoor werken wij voor u, uw familielid en uw cliënt. Dit doen we welke dag met volledige inzet en toewijding. Wij leiden u graag virtueel rond in ons kantoor.

  Onze visie

  Als bewindvoerder is het in eerste instantie onze taak er voor te zorgen dat we de financiële zaken van cliënt op orde brengen. Echter kun je financiële problemen niet loskoppelen van andere problemen op het psychische en/of sociale vlak. Wij vinden het belangrijk dat al deze problemen gelijktijdig worden aangepakt. Als cliënt schulden blijft maken door zijn of haar beperking, is alleen een aanpak op het financiële vlak niet voldoende, maar zal er ook hulp moeten komen op het andere gebied.

  Samen sta je sterker en bereik je meer

  Goede samenwerking is heel belangrijk. Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer zet zich hier daarom actief voor in. Een onderdeel hiervan is het deelnemen aan een branchevereniging die op landelijk niveauvertegenwoordiging regelt. Sinds 1 januari 2020 is Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer lid van de NBBI. Middels het lidmaatschap worden bewindvoerders landelijk vertegenwoordigd en is het mogelijk om budgetbeheer aan te bieden onder een gezamelijk AFM registratie.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Om ook iets te beteken voor de maatschappij steunt Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer meerdere maatschappelijke doelen. Om ook iets te beteken voor de maatschappij steunt Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer meerdere maatschappelijke doelen.

  Samenwerking, dat is voor ons belangrijk
  • Huis van Dina
  • NBBI

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba