PGB Beheer

Bij chronische beperkingen en ziekten kan een persoonsgebonden budget worden toegewezen om zelf uw zorg in te kopen bij uw hulpverlener(s). Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer heeft jaren ervaring met de administratie bij een PGB. Daarom helpen wij u graag verder.
Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer kan helpen en ontlasten in de administratieve verplichtingen welke bij een persoonsgebonden budget komen kijken. Deze verplichtingen kan Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer voor u ook uit handen nemen. Wij zorgen voor de juiste contracten en de afhandelingen van de facturatie. Hierdoor hoeft u zich hier niet meer druk om te maken.

Hoe werkt het

Wanneer u overweegt om de administratie van uw persoonsgebonden budget kunnen wij een vrijblijvend intakegesprek met u inplannen. Tijdens dit gesprek leggen wij uit wat wij voor u kunnen betekenen. Als u besluit ons uw budget te laten beheren kunt u de benodigde papieren ondertekenen en wij gaan voor u aan de slag.

Tijdens het beheer zullen wij de contacten met het zorgkantoor onderhouden, uw zorgcontracten beheren en er voor zorgen dat de facturatie zo goed mogelijk verloopt.

Wat kost het

Wilt u dat wij voor u het beheer van uw persoonsgebonden budget overnemen dan zijn hier kosten aan verbonden. Hieronder een overzicht hiervan.

PGB Beheer

51.22per maand

U betaald maandelijks de beheerkosten.