Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Bewindvoering Zwolle

  Heb jij moeite met het beheren van je financiële zaken? Maak dan gebruik van onze dienst, bewindvoering in Zwolle. Een van onze bewindvoerders zal je helpen om deze zaken weer op de rit te kunnen krijgen. Ben jij benieuwd wat bewindvoering inhoudt en hoe wij bij Houkes jou hierbij kunnen helpen? Lees dan hieronder verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Een medewerker staat je graag te woord.

  Bewindvoering Zwolle

  De rechter kan bewind opleggen wanneer schulden te groot worden en het voor jou niet meer mogelijk is om het zelf meer te regelen. Vanaf dat moment wordt er een bewindvoerder aangesteld die deze zaken moet gaan regelen. Deze persoon of instantie regelt je financiële zaken om je zo snel mogelijk weer schuldvrij te maken. Deze bewindvoerder maakt en houdt daarom een overzicht bij met de inkomsten en uitgaven van jou. Op basis van dit overzicht krijg je een budget aangesteld. Dit budget kan jij uitgeven in de week. Grote aankopen moeten vanaf dit moment ook goedgekeurd worden door de bewindvoerder. Ook treft de bewindvoerder alle regelingen voor het afbetalen van de schulden.

  Team van specialisten bij Houkes

  Bij Houkes zijn er meerdere specialisten op het gebied van bewindvoering. Door te kijken welke specialist de meeste ervaring heeft met een vergelijkbare situaties zorgen wij ervoor dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Om dit te kunnen bepalen zullen wij altijd een persoonlijk intakegesprek met je aangaan. Samen met jou maken onze specialisten een plan om jou financiële zaken in kaart te brengen. Daarnaast houden we je elke maand op de hoogte van de stand van zaken.

  Neem contact met ons op

  Wil jij of ken jij iemand uit je naaste omgeving die gebruik wil of moet maken van bewindvoering in de omgeving van Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer je liever eerst meer informatie wil ontvangen is het mogelijk om ons te bellen.

   

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba