Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Budgetbeheer Drenthe

  Bent u op zoek naar budgetbeheer in de regio Drenthe? Waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar u een eigen budgetbeheerder krijgt die elke dag klaarstaat voor u? Kies dan voor Houkes waarbij onze professionals klaar staan voor u. Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer biedt budgetbeheer op maat aan. U bepaalt samen met ons van welke diensten u gebruik wilt maken. Wilt u meer informatie hebben over budgetbeheer in Drenthe? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

  Wat is budgetbeheer

  Budgetbeheer is een dienstverlening van Houkes waarbij een professionele budgetbeheerder uw financiën beheert. Ondanks u zelfredzaam bent kunnen er toch bepaalde noodzaken zijn om de financiën uit handen te geven.

   

  Budgetbeheer is letterlijk het beheer van uw budget door een derde. Uw rekening wordt beheerd door een instantie die uw vaste lasten en rekeningen betaald. Het overgebleven geld wordt aan u doorgestort voor bijvoorbeeld boodschappen en dergelijke. Dit noemen wij leefgeld. Afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt ook een deel van uw geld gespaard.

  Voor wie is budgetbeheer

  Budgetbeheer is voor iedereen die hulp wilt of nodig is bij zijn of haar financiën. Het is ook mogelijk dat budgetbeheer wordt opgelegd door een gemeente bij schulden of is het in combinatie met bewindvoering.

   

  Budgetbeheer is ook heel behulpzaam voor mensen die moeite hebben met de financiële administratie. Bij Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer helpen wij klanten met ons unieke concept om budgetbeheer passend te maken voor iedereen. Wij kijken samen met u naar de hulpvraag en zoeken hier een passende oplossing bij.

  Kies voor Houkes

  Wanneer u op zoek bent naar budgetbeheer in Drenthe bent u bij Houkes aan het juiste adres. U kunt zich aanmelden voor budgetbeheer via ons digitaal aanmeldformulier op onze website, per e-mail, telefonisch of u kunt langskomen op ons kantoor. Met uw aanmelding plannen we samen een intakegesprek. Bij vragen of andere twijfels kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba