Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Budgetbeheer Zwolle

  Ben jij op zoek naar een budgetbeheer in de regio van Zwolle? Een bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar je een eigen budgetbeheerder krijgt die elke dag klaarstaat voor jou? Kies dan voor Houkes waarbij onze professionals voor jou klaar staan. Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer biedt budgetbeheer op maat. Samen met ons bepaal jij van welke diensten je gebruik wil maken. Wil je juist eerst meer informatie ontvangen over budgetbeheer in de omgeving van Zwolle? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

  Budgetbeheer

  Budgetbeheer is een dienstverlening van Houkes waarbij een professionele budgetbeheerder uw financiën beheert. Ondanks u zelfredzaam bent kunnen er toch bepaalde noodzaken zijn om de financiën uit handen te geven.

   

  Budgetbeheer is letterlijk het beheer van uw budget door een derde. Uw rekening wordt beheerd door een instantie die uw vaste lasten en rekeningen betaald. Het overgebleven geld wordt aan u doorgestort voor bijvoorbeeld boodschappen en dergelijke. Dit noemen wij leefgeld. Afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt ook een deel van uw geld gespaard.

  Budgetbeheer op maat

  Budgetbeheer is er voor iedereen die hulp wil of nodig is bij zijn of haar financiën. Ook is het mogelijk om budgetbeheer opgelegd te krijgen door de gemeente bij schulden.

   

  Budgetbeheer kan ook heel behulpzaam zijn voor mensen die bijvoorbeeld moeite hebben met de financiële administratie. Bij Houkes helpen wij klanten met ons unieke concept om budgetbeheer passend te maken voor iedereen. Wij kijken graag samen met jou naar de hulpvraag en zoeken hier een passende oplossing bij.

  Kies voor Houkes

  Wanneer u op zoek bent naar budgetbeheer in Drenthe bent u bij Houkes aan het juiste adres. U kunt zich aanmelden voor budgetbeheer via ons digitaal aanmeldformulier op onze website, per e-mail, telefonisch of u kunt langskomen op ons kantoor. Met uw aanmelding plannen we samen een intakegesprek. Bij vragen of andere twijfels kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba