Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Financiële hulpverlening Emmen

  In sommige gevallen kan het voorkomen dat het niet meer mogelijk is om te zorgen voor je eigen geldzaken. Wanneer dit bij jou het geval is kun je ervoor kiezen om financiële hulpverlening en Emmen in te schakelen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer je hoge schulden hebt door een echtscheiding, ontslag of andere vervelende situaties. Het is ook voorkomen dat het door geestelijke of lichamelijke beperkingen niet meer mogelijk is om voor je financiële zaken te zorgen.

   

  Wanneer je in een dergelijke situatie terecht komt begint dit vaak bij een kleine betalingsachterstand, echter kan dit uitlopen, door hoge incassokosten en rente, in een forse schuld. Als het vervolgens niet meer mogelijk is om uit deze schuld te komen kun je de hulp inschakelen van Houkes. Lees hieronder meer over de mogelijkheden bij Houkes. Zit je na het lezen nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

  Wat doet Houkes

  Bij Houkes zorgen wij ervoor om jou financiële situatie stabiel te houden. Wij zorgen er samen met jou voor dat er niet meer geld uitgaat dan dat er binnen komt. Onze deskundigen zorgen er dus voor dat er nooit meer geld uitgegeven wordt dan dat er beschikbaar is.

   

  Wij zijn inmiddels al meer dan 15 jaar een vertrouwde plek voor financiële hulp. In eerste instant zijn financiële zaken de taak van een bewindvoerder. Echter kun je financiële problemen niet loskoppelen van andere problemen.

  Door een goede samenwerking met cliënt, hulpverlening en andere betrokken partijen kunnen wij samen de financiële problemen aanpakken

  Financiële problemen

  Wanneer het niet meer lukt, om wat voor reden ook, om voor je eigen geldzaken te zorgen moet dit gebeuren door een ander. Een financiële hulpverlener kan hierbij te hulp schieten. Het is namelijk van groot belang dat geldzaken goed geregeld zijn.

  Meld je aan

  Wil je meer informatie ontvangen over financiële hulpverlening in regio Emmen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wil je jezelf of iemand uit je naaste omgeving aanmelden? Volg dan de aanmeldprocedure op onze website.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba