Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Financiële hulpverlening

  Schulden ontstaan vaak door een combinatie van verschillende factoren. Zo kunnen dit gebeurtenissen zijn zoals een echtscheiding of ontslag, maar ook kan dit komen door andere omstandigheden. Vaak begint het met enkele betalingsachterstanden. Vervolgens lopen deze achterstanden op door hoge incassokosten en rente door het niet op tijd voltooien van de betalingen. Vervolgens komt de eerste deurwaarder beslag leggen op je inkomen of spullen en daarna lijkt de situatie onoplosbaar.

   

  Wanneer dit bekend voorkomt hoef jij je niet te schamen. Dit komt namelijk ontzettend vaak voor. Het is lastig om alleen uit deze schulden en situatie te komen, doordat er veel op je af komt en het lastig is om prioriteiten te stellen.

   

  Daarom zijn wij van Houkes er om jou te helpen. Ben jij of ken jij iemand die financiële hulpverlening nodig heeft. Lees dan verder of hoe dit proces verloopt. Zijn er natijd nog vragen of andere opmerkingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en bespreek samen met een professional de mogelijkheden.

  Kiezen voor Houkes

  Wanneer je bij Houkes terecht wil komen voor financiële hulpverlening is het mogelijk om aan te melden via onze website, per telefoon, per mail of langs te komen bij ons op kantoor. Wij gaan vervolgens gelijk aan de slag met de aanmelding en nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

   

  Het intakegesprek duurt meestal ongeveer een uur. Dit kan korter of langer duren verschillende per situatie. Het is belangrijk bij dit gesprek om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Denk hierbij aan post, bankafschriften, ID of paspoort of andere belangrijke papieren. Op deze manier kunnen wij jou sneller van dienst zijn.

   

  Tijdens het gesprek gaat een van onze medewerkers met u in gesprek om je verhaal door te nemen. Aan de hand daarvan leggen wij een bepaalde dienst bij je voor en lichten deze toe. Daarnaast vertellen wij ook duidelijk precies wat alles inhoudt en wat je kunt verwachten.

  Meer te weten komen?

  Ben of ken jij iemand die baat heeft bij financiële hulpverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de mogelijkheden.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba