Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Financiële zorg Drenthe

  Op het moment dat iemand niet meer zelf in staat is om voor zichzelf zijn of haar eigen financiële zorg in handen te houden is het mogelijk om Houkes in Drenthe in te schakelen. Zij nemen dan deze rol over. Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer heeft zijn eigen zorg- en financieel team. Op deze manier is het mogelijk om begeleiding om maat aan te kunnen bieden. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van Houkes? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen toch nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Problemen met geld gerelateerde zaken

  Wanneer het, om wat voor reden ook, niet meer mogelijk is om je eigen financiële zaken te kunnen regelen moet een ander persoon dit voor je doen. Soms is het lastig om iemand te ondersteunen en tegelijkertijd zijn of haar portemonnee te beheren. Daarom helpt Houkes mensen al meer dan 15 jaar bij het oplossen van deze problemen.

   

  Wij van Houkes vinden het namelijk erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de geldzaken van iemand goed geregeld zijn. De specialisten bij Houkes hebben door hun meerdere jaren van dienst veel ervaring met het tackelen en oplossen van financiële problemen bij mensen die dit meer voor zichzelf kunnen regelen.

  Geen tussenkomst van een rechtbank

  Ook zonder de tussenkomst van een rechter of rechtbank kan Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer u helpen met lichte financiële problemen waarbij je zelf verantwoordelijk blijft. Dit doen wij onder andere met de inzet van budgetbeheer.

  Meer informatie of aanmelden

  Wil je meer informatie ontvangen? Dan is het mogelijk om het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

   

  Wil jij jezelf of iemand in je naaste omgeving aanmelden voor financiële zorg dan is dit ook mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba