Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Financiële zorg Emmen

  Ben jij op zoek naar financiële zorg in de omgeving van Emmen? Als het, om wat voor reden dan ook, niet meer lukt om voor je eigen geld zaken te zorgen moet een ander dit voor jou doen. De professionals bij Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer hebben meer dan 15 jaar ervaring met het oplossen van problemen met geldzaken. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van Houkes? Lees dan hieronder over de verschillende diensten die wij aanbieden. Zit je na het lezen toch nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ga samen met een professional in gesprek.

  Problemen met geldzaken

  Bij problemen met geldzaken worden vaak familieleden of hulpverleners ingeschakeld ter ondersteuning. Echter is het voor deze mensen lastig om een helpende hand te zijn terwijl zij ook over iemands portemonnee beheren. Toch is het van groot belang dat de geldzaken goed geregeld zijn. Een beschermingsbewindvoerder kan hierbij helpen. Bij Houkes lopen professionals rond met vele jaren ervaring in het helpen bij problemen met geldzaken.

  Hoe werkt het

  Er zijn meerdere mogelijkheden om je aan te melden bij Houkes. Zo heb je de mogelijkheid om je aan te melden via de website, per telefoon, per e-mail of door bij ons op kantoor langs te komen. Wanneer de aanmelding binnen is gaan wij hier gelijk mee aan de slag. Wij bekijken de aanmelding en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een intake gesprek.

   

  In dit intakegesprek brengen wij jou situatie in kaart. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Hier is het belangrijk dat je zoveel mogelijk documenten meeneemt waarmee wij de situatie zo helder mogelijk voor ogen kunnen krijgen. Tijdens de intake ga jij samen met één van onze medewerkers in gesprek om jou verhaal door te nemen. In dit gesprek bespreken we daarna de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben en doen wij een passend voorstel.

   

  Na het opstellen van een passend voorstel en het ondertekenen van de papieren kunnen wij aan de slag voor jou.

  Meer informatie of aanmelden?

  Wil jij meer informatie ontvangen over financiële zorg in de omgeving van Emmen? Neem dan een kijkje op onze website. Zit je daarna nog met vragen of twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Wil jij jezelf of iemand in je naaste omgeving aanmelden voor financiële zorg dan is dit ook mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba