Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Financiële zorg Zwolle

  Wanneer iemand niet meer in staat is om zelf zijn of haar financiële zorg in handen te houden is het mogelijk om Houkes in Zwolle in te schakelen. Wij nemen dan de rol over. Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer heeft zijn eigen zorg- en financieel team. Op deze manier is het mogelijk om begeleiding om maat aan te kunnen bieden. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van Houkes? Lees dan hieronder verder. Zit je na het lezen toch nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Problemen met geldzaken

  Wanneer het niet meer mogelijk is om je eigen financiële zaken te kunnen regelen moet dit overgenomen door een ander persoon of instantie. Soms is het lastig om iemand te ondersteunen en tegelijkertijd zijn of haar portemonnee te beheren. Daarom helpt Houkes mensen al meer dan 15 jaar bij het oplossen van deze problemen.

   

  Bij Houkes vinden wij het belangrijk dat de geldzaken van onze klanten goed geregeld zijn. De specialisten bij Houkes hebben door hun meerdere jaren van dienst veel verschillende soorten ervaringen. Doordat zij verschillende ervaringen hebben krijg jij altijd een ervaringsspecialist die soortgelijke problemen heeft opgelost als contactpersoon.

  Geen tussenkomst van een rechtbank

  Ook wanneer er geen tussenkomst van een rechter of rechtbank is kan Houkes je helpen met het oplossen van financiële problemen. Hier blijf je dan wel zelf verantwoordelijk voor, maar krijg je wel professionele begeleiding vanuit Houkes. Dit doen wij onder andere met de inzet van budgetbeheer.

  Meer informatie of aanmelden

  Wil je meer informatie ontvangen? Dan is het mogelijk om het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan vervolgens zo spoedig mogelijk content met je op.

   

  Wil jij jezelf of iemand in je naaste omgeving aanmelden voor financiële zorg in de omgeving van Zwolle, dan is dit ook mogelijk door het aanmeldformulier in te vullen.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba