Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Financiële zorg

  Wanneer iemand zelf niet meer in staat is om zijn of haar eigen financiële zorg in handen te houden is het mogelijk dat een instantie deze rol over kan nemen. Houkes Bewindvoerders en Zorgbeheer heeft zijn eigen zorg- en financieel team. Hierdoor kunnen wij begeleiding op maat aanbieden.

  Problemen met geldzaken

  Wanneer het om wat voor reden niet meer lukt om je eigen financiën te regelen, moet een ander dat doen. Het is soms lastig om iemand te helpen en tegelijkertijd iemands portemonnee te beheren. Daarom helpt Houkes mensen al meer dan 15 jaar met deze problemen.

   

  Het is namelijk belangrijk om toch ervoor te zorgen dat de geldzaken goed geregeld zijn. Het financiële zorg team van Houkes Bewindvoerder en Zorgbeheer is al ruim 15 jaar actief in deze sector en heeft hierdoor veel ervaring.

  Hoe werkt het

  Via onze website is er de mogelijk om jezelf of iemand uit je naaste omgeving aan te melden. Ook kan dit per telefoon, per e-mail of door langs te gaan bij ons kantoor in Emmen. Wij zorgen voor een zo spoedig mogelijk contact om een afspraak te maken voor een eerste intakegesprek.

   

  Meestal duurt een intakegesprek ongeveer een uur. Bij dit gesprek brengen wij jou probleem en hulpvraag zo goed mogelijk in kaart. Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijk informatie mee te nemen, denk aan post, bankafschriften en een geldig persoonlijk identiteitsbewijs. Op deze manier kunnen wij je sneller van dienst zijn.

   

  Tijdens deze intake gaat één van onze deskundige medewerkers samen met jou en eventuele andere hulpverlening jouw verhaal doornemen. Daarnaast vertellen wij meer over onze diensten en wat je van ons mag verwachten.

  Meer weten?

  Ben jij of ken jij iemand die financiële zorg kan gebruiken? Neem dan contact met ons op en kijk samen naar het plannen van een eerste contact moment. Zit je nog met vragen of andere opmerkingen? Wanneer u contact met ons opneemt staat er altijd een deskundige professional voor je klaar.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba