Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Houkes bewindvoerders

  Lukt het je niet om voor je eigen geldzaken te zorgen? Schakel de hulp in van Houkes bewindvoerders. Wij kunnen je helpen om je financiële zaken op orde te krijgen en te houden. Samen staan we sterker en daarom zijn we er voor jou.

  Wat is bewind?

  Bewind kan opgelegd worden als de persoon in kwestie niet voor zijn of haar eigen geldzaken kan zorgen. Dit kan opgelegd worden als een persoon geestelijke en/of lichamelijke problemen heeft. Maar ook bij het hebben van problematische schulden kan bewind een oplossing zijn. Het betekent overigens niet dat de persoon handelingsonbekwaam is. Onderbewindstelling heeft alleen betrekking op (bepaalde) goederen.

  De bewindvoerder

  De bewindvoerder heeft als hoofdtaak het stabiel houden van de financiële situatie. Er wordt voor gezorgd dat er niet meer geld uitgegeven wordt dan dat binnen komt. Het kan voorkomen dat er een bijzondere bijstand of andere toeslagen kunnen gelden. Dit zal de bewindvoerder dan voor je regelen. Evenals het eventueel kwijtschelden van belastingen. Bij schulden zal de bewindvoerder dit inventariseren en helpen met een oplossing. De rekeningen kan je elk moment van de dag inzien.

  Onze werkwijze

  Het aanmelden voor bewind kan eenvoudig via onze website, per telefoon, per e-mail of door bij ons op kantoor langs te komen. Na aanmelding wordt er een intakegesprak ingepland. Door alle belangrijke papieren mee te nemen naar de intake, kunnen we snel starten met het bieden van hulp. Maar tijdens dit gesprek wordt er ook geluisterd naar jouw verhaal. Zonder jouw verhaal kunnen we je niet naar belangen helpen. Na de intake helpen we gelijk door alle zaken te regelen. En je ontvangt een rechtstreeks nummer van jouw contactpersoon. Zo helpen we jou met je financiële zaken.

  Meld je aan

  Wil jij je aanmelden bij Houkes bewindvoerders of liever eerst meer informatie ontvangen? Lees verder of neem direct contact met ons op. We zijn er om jou te helpen.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba