Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Houkes zorgbeheer

  Een lichamelijke of geestelijke beperking kan ervoor zorgen dat je eigen zaken regelen niet meer mogelijk is. Houkes zorgbeheer staat klaar om jou te helpen met deze zaken. Met diensten als mentorschap en PGB beheer kunnen we je begeleiden en ondersteunen.

  Professioneel zorgteam

  We hebben een eigen professioneel zorgteam om jou te begeleiden. Ons zorgteam bestaat uit mentoren. Zij kunnen je helpen bij het regelen van goede zorg. We geloven dat een financieel probleem alleen opgelost kan worden als het sociale en/of psychologische vlak ook wordt verbeterd. Daarom zal ons zorgteam, in overleg met jou, zorgen voor een dag opvulling en de juiste zorg.

  Mentorschap

  Mentorschap kan door de rechter opgelegd worden. Dit gebeurt als een persoon moeite heeft met het houden van de regie over hun eigen leven. De mentor helpt deze kwetsbare personen bij het maken van beslissingen over hun leven. Denk hierbij aan de verzorging, verpleging en behandelingen.

  PGB beheer

  Ontvang je een PGB vanwege een chronische beperking of ziekte? Maar zijn de administratieve verplichtingen te moeilijk? Dan kunnen we helpen met PGB beheer. Wij kunnen de administratie uit handen nemen. Daarnaast kunnen we zorgen voor de juiste contracten en zorgen we voor een correcte afhandeling van de facturatie.

  Waarom Houkes?

  Ons team bestaat uit specialisten die elk hun eigen vakgebied hebben. Samen met een eigen professioneel zorgteam, kunnen onze medewerkers jou helpen. Omdat wij er zijn voor jou, is jouw inbreng en situatie belangrijk. Daarom zullen we altijd beginnen met een intakegesprek. Hierin we jou willen leren kennen. Naast het ondersteunen bij de financiële zaken, staat jouw contactpersoon ook voor je klaar voor persoonlijke vragen. Daarnaast regelen wij alle zaken omtrent rekeningen, administratie, facturatie en overige zaken.

  Meld je aan

  Heb jij hulp nodig met je financiële zaken omdat je chronische beperking of ziekte hebt? Neem dan contact op met Houkes zorgbeheer. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba