Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Mijn OnView

  Met Mijn Onview heeft u op elk moment van de dag inzage in uw geldzaken. Bij de aanmelding kunt u aangeven of u gebruik wilt gaan maken van Mijn Onview. Bent u al cliƫnt bij Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer? Dan kunt u zich ook via onderstaande knop aanmelden.

  Inloggen

  U ontvangt van Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer een gebruikersnaam en wachtwoord per e-mail of brief. Met deze gebruikersnaam en dit wachtwoord kunt u inloggen via https://mijn.onview.nl/ Of klik op de knop op onze website.

   

  Bent u uw wachtwoord kwijt?

  U kunt eenvoudig een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen via onderstaande knop:

  Uw persoonlijke omgeving

  Wanneer u bent ingelogd op Mijn Onview komt u terecht in een persoonlijke omgeving. Hier kunt u een aantal zaken inzien. U kunt het volgende inzien:

  • Saldo checker – Raadplegen saldo op uw rekeningen.
  • Transacties – Hier kunt u de transacties inzien op uw rekeningen.
  • Reserveringen – Hier kunt u het saldo van uw reserveringen inzien.
  • Verzekeringen – Hier vindt u een overzicht van uw verzekeringen.

  Uw saldo inzien

  Via Saldo Checker kunt u het saldo van uw bankrekeningen controleren. Hier staat het banksaldo (zoals bekend bij de bank), het bedrag wat er gereserveerd is en het bedrag wat beschikbaar is voor het betalen van vaste lasten.

   

  Alle transacties bekijken

  hier kunt u de transacties inzien van uw beheer- leefgeld- of andere rekeningen welke door Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer worden beheerd.

  Om een overzicht te maken kunt u kiezen uit de rekening, de “datum vanaf” en de “datum tot en met”. Klik op Rapport inladen om het overzicht te maken.

  Ook kunt u zoeken op omschrijving om specifieke betalingen te zoeken in de transacties.

  Reserveringen

  Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer kan geld voor u sparen in een reservering. In Mijn Onview kunt u een overzicht raadplegen met al uw reserveringen. Hier kunt u zien waarvoor de reservering is aangemaakt, hoeveel geld er is gereserveerd en hoeveel er gereserveerd wordt per week/maand.

  Verzekeringen

  In het verzekeringsoverzicht kunt u eenvoudig raadplegen waar u verzekeringen zijn afgesloten. Zo kunt u bij schade ook zelf eventueel een melding doen van de schade.

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba