Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • 04-07-2022

  Oranjeborg

  Oranjeborg is een zorgbedrijf waar Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer veel mee samenwerkt. Het zorgbedrijf heeft vestigingen in Biddinghuizen, Epe, Havelte, de Wijk en Loenen. Het is een vangnet voor volwassen mannen met een verstandelijke beperking vaak in combinatie met psychiatrische-, en verslavingsproblematiek.

  Oranjeborg maakt ieder elk half jaar samen met de mentor vanuit Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer en de cliënt een handelingsplan voor de cliënten. Hierbij heeft Oranjeborg de expertise om passende zorg te leveren aan cliënten. De mentor van Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer kijkt dan samen met de cliënt mee. Hierbij werken alle partijen samen om het beste voor de cliënt te regelen:

  “Ik ben werkzaam bij een zorginstelling waarbij verschillende bewoners onder mentoraat vallen van Houkes.
  Als orthopedagoog heb ik tijdens de halfjaarlijkse handelingsplannen te maken met de mentoren, welke betrokken zijn bij onze bewoners en deelnemen aan het gesprek.
  Maar ook naast de handelingsplannen vindt er contact plaats om zaken met elkaar af te stemmen, te denk aan verlof: momenten, lichamelijke achteruitgangen of medische kwesties.
  Onder welke omstandigheden het contact ook moet plaats vinden er is altijd een goede samenwerking.
  Naast een goede samenwerking, is de mentor ook kritisch. Kritisch naar de zorgverlener maar ook naar de zorgontvanger waarbij alle risico’s altijd worden afgewogen voor een beslissing wordt genomen.
  Maar wat er ook wordt besloten, het belang van de bewoner staat ten allertijden voorop!!”
   (Orthopedagoog Oranjeborg)

  Terug naar overzicht

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba