Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • 16-03-2022

  Woonzorgboerderij Soozijn

  Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer beschikt over een professioneel zorgteam, dat al meerdere jaren een samenwerkingspartner vormt met Woonzorgboerderij Soozijn te Valthermond.

  Soozijn kan Houkes met de volgende kernwaarden omschrijven: Betrokken, transparant en bekwaam. Deze kernwaarden hebben er mede voor gezorgd dat wij in de loop der jaren gezamenlijk een probleemloze samenwerkingsrelatie hebben opgebouwd.

  Soozijn vindt het belangrijk om de cliënt voorop te stellen. Tijdens onze samenwerking met Houkes is gebleken dat zij deze gedachtegang met ons delen.

  Houkes besteed aandacht aan het opbouwen van de vertrouwensrelatie met de cliënt. Met name op het gebied van mentorschap en curatele vormt de vertrouwensrelatie een belangrijke basis.

  Ondanks dat de cliënt (een deel van) zijn/haar regie uit handen geeft, probeert Houkes om de cliënt (zover dit mogelijk is) betrokken te houden.

  Wanneer zich onduidelijkheid voordoet of als er vragen zijn, dan wordt hier zorgvuldig aandacht aan besteed en wordt er oplossingsgericht gehandeld.

  Tijdens het contact met de cliënt, legt Houkes zowel het accent op betrokkenheid als op samenspraak.

  Mede door het internaliseren van deze transparante werkwijze voelt de cliënt zich gehoord. De inspraak van de cliënt en de professionele blik van de professional zorgen ervoor dat alle nodige aspecten behandeld worden, waardoor het gewenste resultaat gerealiseerd wordt.

  Alles omvattend is Soozijn content over de samenwerking met Houkes en zien wij hen als een professioneel en vakbekwaam team.

  Gebaseerd op onze ervaringen en bevindingen, bevelen wij een iedere belanghebbende Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer aan.  

  Woonzorgboerderij Soozijn, Valthermond.

  Terug naar overzicht

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba