Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Beschermingsbewind

  Geestelijke en/of lichamelijke problemen

  Als iemand van 18 jaar of ouder niet meer goed voor een deel of het geheel van zijn geldzaken kan zorgen, kan de rechter een  benoemen die deze geldzaken beheert. De rechter controleert of de bewindvoerder dat goed doet.

  Geestelijke en/of lichamelijke problemen, al dan niet van tijdelijke aard, kunnen een reden zijn waardoor mensen zelf hun geldzaken niet meer kunnen regelen. Een bewindvoerder kan dan rust brengen door zorg te dragen voor alle geldzaken.

  Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer is al ruim 15 jaar actief als beschermingsbewindvoerder. Als professioneel bewindvoerder dragen wij zorg voor alle geldzaken.

  Hoe werkt het

  Wanneer u als professional een cliënt hebt met problemen waardoor zij zelf niet hun geldzaken kunnen regelen dan begint alles met een vrijblijvend aanmeldgesprek. Tijdens dit gesprek wordt onder andere gekeken naar de reden waarom beschermingsbewind noodzakelijk is.

  Bij de aanvraag beschermingsbewind bij de rechtbank (het verzoekschrift) is het van belang dat er een medische of een deskundigenverklaring wordt toegevoegd. U als professional kan hierin bijdragen door een verklaring op te stellen waarom u beschermingsbewind noodzakelijk voor de client acht.

   

  Aanvragen

  Wilt u meer weten over het beschermingsbewind met geestelijke en/of lichamelijke problemen of wilt u iemand aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u dan graag.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba