Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Wat is budgetbeheer?

  Wij bij Houkes krijgen vaak de vraag. Wat is budgetbeheer? Onder budgetbeheer wordt in Nederland in de maatschappelijke hulpverlening verstaan dat het inkomen van iemand door een onafhankelijke derde wordt beheerd.

  Budgetbeheer

  Soms is het niet meer mogelijk voor mensen om er zelf financieel uit te komen door bijvoorbeeld een opgebouwde schuld. Hier bij Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer bieden wij budgetbeheer op maat aan. Wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing om u zo verder te helpen.

  Budgetbeheer bij Houkes

  Wij bij Houkes hebben een uniek concept bedacht om budgetbeheer op maat aan te bieden binnen uw vraag. Het is mogelijk om uzelf aan te melden via ons aanmeldformulier dat te vinden is op onze website. Ook is het mogelijk om per e-mail of telefonisch contact op te nemen of u komt langs op ons kantoor. Na het inplannen van een afspraak komt er een intakegesprek.

   

  In dit intakegesprek wordt samen gesproken over de hulp die u nodig heeft bij het financieel op orde krijgen van bepaalde zaken. Wat wilt u zelf regelen en waar bent u onze hulp voor nodig. Op deze manier gaan wij samen op zoek naar een passende oplossing.

   

  Wanneer wij tot een besluit zijn gekomen vragen wij een beheerrekening aan waarop wij uw inkomen laten storten. Op deze manier betalen wij eerst uw vaste lasten af. Wanneer deze zijn afbetaald storten wij het restant naar u. Het restant kunt u dan op uw eigen manier uitgeven aan andere zaken. Op deze manier is er altijd genoeg geld om uw vaste lasten te betalen.

  Meer te weten komen?

  Wilt u nog meer informatie ontvangen? Of wilt u uzelf of iemand uit uw naaste omgeving aanmelden voor budgetbeheer? Vul dan het digitale aanmeldformulier in op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba