Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • Wat is zorgbeheer?

  Wat is zorgbeheer? Dit is de oplossing als je zelf niet meer je financiën en je zorg kunt regelen. Vaak komt dit voor bij mensen met een verstandelijke of fysieke beperking. Met zorgbeheer wordt er voor gezorgd dat je de hulp krijgt die je nodig bent en dat dit juist afgehandeld wordt.

  Zorgbeheerders

  Je kan een persoon of bedrijf aanstellen als zorgbeheerder. Deze persoon zal dan, samen met jou, gaan kijken naar de beste oplossing. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden: mentorschap of PGB. Mentorschap wordt opgelegd door een rechter en PGB kan je ontvangen als je een chronische ziekte of beperking hebt. In beide gevallen gaan we met jou in gesprek omdat we jou willen helpen.

  Mentorschap

  Een mentor helpt kwetsbare mensen met het maken van beslissingen over verpleging en verzorging. Je bent dan zelf niet in staat om deze beslissingen alleen te maken. De mentor adviseert en beslist voor je. Wij doen dit natuurlijk altijd in overleg.

  PGB Beheer

  Bij het ontvangen van persoonsgebonden budget komt vaak veel administratie. Het verwerken van deze administratie kan lastig zijn. Al helemaal als je het zelf moet doen. Gelukkig staan onze medewerkers voor je klaar om dit voor jou te regelen. Wij zorgen voor de juiste inkomsten en helpen we je met correcte contracten. Ook facturatie kunnen we voor je oppakken.

  Professioneel zorgteam

  Houkes heeft een eigen zorgteam bestaande uit ervaren professionals. Zij helpen jou met het beslissen over de verzorging en verpleging die je nodig bent. Samen met een andere medewerker wordt ervoor gezorgd dat de rekeningen juist worden afgehandeld. Het zorgteam kan ook helpen bij het evalueren van het huidige zorgplan. Daarnaast zullen ze persoonlijk contact met je onderhouden om er voor te zorgen dat jij de juist zorg ontvangt.

  Schakel hulp in

  Wil jij meer weten over wat zorgbeheer is? Neem contact met ons op. Onze (zorg)professionals staan voor je klaar. Ben of ken jij iemand die zorgbeheer nodig is? Contact opnemen is altijd vrijblijvend.

  Contact formulier

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba