Magelhaenstraat 6
7825 VK Emmen

0591 - 659929

[email protected]

 • 12-09-2022

  Wijziging bij Houkes

  Nieuw computersysteem

  We gaan over naar een nieuw modern computersysteem; OnView. Vanaf begin september 2022 gaan we aan de slag, zodat we voor 1 januari 2023 alles overgezet hebben naar het nieuwe systeem. Dit kost veel tijd waardoor er voor u een aantal zaken (tijdelijk) gaan veranderen.

  Openingstijden en bereikbaarheid

  Om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen gaan we onze openingstijden en bereikbaarheid aanpassen. Vanaf maandag 12 september tot en met eind december gelden de volgende tijden:

  Uw persoonsgegevens

  Wij verwerken uw persoonsgegevens in ons computersysteem. Tijdens de overgang naar het nieuwe computersysteem kan het voorkomen dat wij u vragen om uw persoonsgegevens te controleren of eventueel nieuwe gegevens door te geven. U ontvangt van ons dan een brief of e-mail.

  Mijn Houkes

  Gebruikt u Mijn Houkes? U krijgt voor 1 januari 2023 een brief van ons met de inloggegevens en uitleg over het nieuwe systeem; mijn.onview.nl.

  Bankafschriften

  Ontvangt u nog afschriften van ons? Wij gaan de ABN AMRO vragen om de afschriften van uw beheerrekening te versturen naar uw huisadres. U ontvangt daarna geen afschriften meer van ons.

  Zorgteam

  Het zorgteam blijft wel gewoon op de gebruikelijke manieren bereikbaar.

  Vragen

  Heeft u nog vragen over deze brief? Of heeft u nog vragen over de veranderingen? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon of een van onze andere collega’s. Zij kunnen u uitleg geven over de veranderingen.

  Terug naar overzicht

  De deur staat altijd open

  Wanneer u zich wilt aanmelden kunt u het aanmeldformulier invullen. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en we gaan samen een afspraak maken. Een afspraak met Houkes is altijd vrijblijvend.

  © Houkes Bewindvoerders & Zorgbeheer
  Online vooruit met Webba